AANBOD

Via coaching, energetische sessies, zorgmassage, oorkaarsentherapie en voetreflexologie neem ik je graag mee naar een veer-krachtiger leven.

Welkom!

COACHING:

VEERKRACHT COACH -

STRESS & BURN-OUT COACH

VEERKRACHT COACH

Zit je vatje vol stress en spanningen en weet je niet goed hoe je kan ontspannen en meer ontspanning & rust in je leven kan brengen? Dan kan je bij mij terecht om je te laten begeleiden naar meer veerkracht.

Ontspannende en opladende sessies:

->Voetreflexologie

->Hoofd-hand-en voetmassage

->Oorkaarsenbehandeling met oorreflexmassage

->Energetische Access Barsbehandeling en Access Energetische Facelift

->Magnesiumbehandelingen


Meer rust en veerkracht in het dagelijkse leven met:

->Ontspanningsoefeningen

->Mindfulness

->Functionele voedingSTRESS & BURN-OUTCOACHING

'E.H.B.S.B.O'.-COACHING

"Eerste Hulp Bij Stress- & Burn-Out - coaching" wil zeggen dat ik de eerste  hulp aanbied wanneer je volledig in stress zit, je lichaam roept naar veel rust en ontspanning, je voelt dat je reservebatterijtjes (bijna) leeg zijn.

Ontspannen, loslaten en energie opladen via:

->Zorgmassage

->Voetreflexologie

->Oorkaarsenbehandeling

->Energetische behandelingen met Access Bars en Access Energetische 

Facelift (= Bodylift)


Ondersteuning via:

->Functionele voeding - vitamines & plantaardige supplementen

->Mindfulness

->MagnesiumbehandelingenVolg mijn FB pagina voor up-to-date info over het groepsaanbod.

ENERGETISCHE SESSIES:

ACCESS BARS® & ENERGETISCHE FACELIFT zijn veilige, zachte methodes om toe te passen bij iedereen die behoefte heeft aan meer ontspanning en veranderingen in zijn/haar leven. Het kan toegepast worden bij alle leeftijden, en ook bij lichamelijke ongemakken zoals bij kanker, fibromyalgie, CVS, Burn-Out, reuma...

Het is zeker ook aangewezen tijdens de zwangerschap om de mama en de baby ondersteuning te geven en ter voorbereiding op de bevalling. 


ACCESS BARS®


Access Consciousness heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.
Voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning wenst, in het hoofd en in het lichaam.
Naast de diepe ontspanning die dit proces teweegbrengt, biedt een Bars® sessie ook dynamische verandering, op alle vlakken van het leven.

ACCESS BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen.


Wat zijn ACCESS BARS®?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ of als ‘tralies’ en is een verzamelnaam voor 32 punten op het hoofd die verbonden zijn met de energiebanen rond ons lichaam waarin de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon zit opgeslagen.

Door deze specifieke punten met zachte aanraking te activeren, laat dat deze banen toe om die spanning te ontladen, zodat er meer ruimte wordt gecreëerd voor nieuwe mogelijkheden. 

Elke "Bar" correspondeert met het aspect of gedeelte in je leven waar deze naar genoemd is, bijvoorbeeld: "alle energie van elke gedachte die je ooit hebt gehad over geld, zit opgeslagen in de “geld” Bar".

Tijdens een Bars® sessie worden deze aspecten ontladen en geherprogrammeerd: er zijn dus verschillende 'Bars' zoals: "Het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie e.a."

Tijdens de sessie lig je aangekleed onder een zacht deken en hoeft er niet gepraat te worden. De aanrakingen zetten 'de resetknop' in gang.

ACCESS ENERGETISCHE FACELIFT


De ENERGETISCHE FACELIFT is een prachtig pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness.

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit, daardoor is na enkele behandelingen vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk, maar het biedt nog meer voordelen.

De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam terwijl je aangekleed onder een zacht dekentje ligt.

Tegelijkertijd wordt jouw denkwijze over het ouder worden energetisch ‘aangepakt’ en lossen beperkende gedachten en gezichtspunten die je hebt over jouw lichaam op.

Dit gebeurt allemaal door het lichaam (borst, hals en gezicht) aan te raken met de handen, terwijl er specifieke energieën worden gestimuleerd om te gaan stromen. Het is een energetisch proces dat in gang wordt gezet door lichte aanrakingen.


Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Je voelt je energieker en helderder van geest na de behandeling!

Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, ook innerlijk wordt je je bewust van veranderingen; zoals meer rust, energie en helderheid van geest.

Het lichamelijk effect blijft niet bij een verjongd gezicht alleen, het gehele lichaam zal ontspannen en gaat energiek aanvoelen.

De Energetische Facelift wordt op het gezicht gegeven, maar tegelijk wordt het hele lichaam meegenomen in de energie.

Je zou het dus ook een BODY LIFT kunnen noemen !

Het is een verbazingwekkend proces dat de verschijning van veroudering op het gezicht kan keren en tegelijk een soortgelijk effect heeft op het hele lichaam.


Een Energetische Facelift:

- Ontspant het hele lichaam en gezicht.

- Laat stress wegvloeien uit het lichaam en gezicht.

- De huid, ons grootste orgaan, gaat weer stralen.

- Vertraagt het verouderingsproces.

- Vermindering van diep liggende rimpels en lijnen.

- Verstevigt de huid.

- Werkt op al onze organen.

- Werkt op de botstructuur.

- Werkt op DNA niveau.

- Werkt op cellulair niveau.

- Je gaat minder oordelen over jouw lichaam en dat van anderen.

- Een gezondere en vitalere uitstraling.

- Werkt van binnenuit naar buiten.

- ...

ZORGMASSAGE - ZWANGERSCHAPSMASSAGE - POSTNATALE MASSAGE

*ZORGMASSAGE  is een zachte, veilige massage die een gunstig effect heeft op het emotionele, hormonale, energetisch en lichamelijk welzijn.

Het is een aangepaste massage voor mensen met een zorgprofiel zoals kanker, fybromyalgie, CVS,...maar is ook sterk aangewezen bij mensen met veel stress.

Met de traagheid en zachtheid die in de massage wordt gebracht, kom je volledig tot rust. Het heeft eigenlijk een 'magisch' ontspannend effect zonder diepe of harde massagebewegingen toe te passen.


De massage wordt aangepast aan jouw noden & mogelijkheden en bestaat uit de volgende methodes, die al dan niet, gecombineerd kunnen worden:


->Energetische massage (zonder olie) op de kledij en het hoofd: onder een zacht deken lig je lekker in een 'cocon' en ga ik door "strijkingen" , "holdings" (handen op bepaalde punten op het lichaam leggen) en zachte aanrakingen je volledig onderdompelen in een oase van rust. Ik maak verbinding met je energetische veld zodat je je ontspannen voelt en eventuele blokkades worden opgeheven. Het is een 3-hoeksverbinding: door het energetische veld te harmoniseren gaan de stresshormonen afnemen & de ontspanningshormonen toenemen, de storende emoties gaan verminderen en de fysieke gewaarwording gaat verbeteren. 


->Massage met olie: afhankelijk van de noden worden er verschillende lichaamsdelen zacht met olie gemasseerd. 

Dat is met de techniek van de VLINDERMASSAGE (met weinig druk op de huid) en een zachte HOLISTISCHE MASSAGE. De rest van het lichaam blijft dan bedekt met een handdoek zodat je je warm en geborgen voelt.

Ook hier wordt je helemaal meegenomen in de traagheid en de zachtheid van de handelingen zodat je volledig in een ontspannen 'ME-time modus' geraakt waar je niet meer uit weg wil ;-) 

Bij de zwangerschapsmassage wordt zeker rekening gehouden met de zones die extra gevoelig of overbelast zijn zodat deze zones minder (of geen) of juist meer aandacht krijgen. 


*ZWANGERSCHAPSMASSAGE: in zijlig worden de voeten, benen, de rug, nek, buik en armen gemasseerd. Een persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat de zwangere zo comfortabel mogelijk ligt en zich helemaal kan overgeven aan de rustgevende massage. De ontspanning zorgt voor rust bij de baby en ook voor pijnvermindering. Vrouwen die zich regelmatig laten masseren kunnen gemakkelijker in ontspanning geraken, wat de bevalling ten goede komt.


*POSTNATALE MASSAGE: Na de bevalling heeft het lichaam ongeveer 9 maanden de tijd nodig om te 'onzwangeren'. Om dit proces te ondersteunen kan je bij mij terecht van zodra je er klaar voor bent om je aan een ME-time sessie over te geven. We zoeken naar een comfortabele houding zodat pijnlijke, overbelaste plaatsen en de borststreek niet onder druk komen te staan. Een magnesiumbehandeling doet extra ontspannen en indien gewenst wordt met een veilige, ontspannende lichaamskaars of een moxa stick de nodige aandacht aan de buik besteed om de overweldigende emoties die na een bevalling onstaan er te laten zijn en vrij te laten.


De handdoeken en dekens worden met ecologische produkten gewassen en er worden natuurlijke massageoliën en etherische oliën gebruikt.


OORKAARSENTHERAPIE


Bij de oorkaarsentherapie worden speciale, veilige, kwalitatieve,  oorkaarsen van HOPI gebruikt.

Je ligt zijdelings, aangekleed op de behandeltafel onder een zacht deken en je krijgt een diep rustgevend gevoel tijdens de behandeling.

Tijdens de sessie geniet je eerst van een oor-reflex massage, en tegelijkertijd ontvang je ook een zalige ontspannen hoofdmassage. Door deze zachte massage laat je alle spanningen en stress los. De doorbloeding wordt bevorderd waardoor de werking optimaal is.

De kaars wordt deskundig in je oor geplaatst zonder hinder van kaarsvet of rook. Geen gevaar voor het oor, kledij of het lichaam.

Hoe zalig is het om te genieten van het zachte knisperende geluid, de heerlijke zachte warme gloed en ontspannende geur van de oorkaarsen. 

Na de behandeling krijg je ook de tijd om nog even na te genieten en rustig te ontwaken uit deze heerlijke 'ontspannende roes'.


Oorkaarsen hebben een heilzaam effect bij:

- Hoofdpijn & migraine

- Stress & Burn-Out

- Oorsuizen & oorpijn, oorverstopping door te veel oorsmeer,

- Nervositeit

- Verkoudheid & keelpijn, bijholte- of voorhoofdsholte problemen, sinusitis

- Snurken 


Oorkaarsen worden afgeraden bij

- epilepsiepatiënten

- acute oor-ontsteking en doorboord trommelvlies


Het is af te raden om op de dag van de therapie alcohol te gebruiken.