Wie ben IK?

Ik ben Veerle Offermans, 45j, mama van 3 kinderen.

In mijn vrije tijd geniet ik van de natuur, zingen, dansen & fietsen, ga ik graag eens naar de sauna, en ik ben 'een eeuwige student' (lees: bijleren is mijn hobby😉)


Tijdens mijn carrière als GON-begeleidster/ondersteuner in het onderwijs deed ik heel wat ervaring op in het werken met kinderen met extra onderwijsbehoeften & coachte ik de leerkrachten en de ouders om aan die behoeften tegemoet te komen. Ik heb dat altijd met hart & ziel gedaan, maar enkele jaren geleden was mijn energie op, voelde ik me opgebrand. Mijn 'stekker' ging letterlijk uit...Ervaringingsdeskundige BURN-out dus...Ik had te veel energie van mezelf weggegeven en te weinig aan mezelf gedacht...Dus moest ik voor mezelf leren zorgen voor ik er terug 100% voor anderen kon zijn. Ik ontdekte de kracht in mezelf om er bovenop te geraken; ik zocht naar wat me energie gaf & blij maakte, wat me verder kon helpen en ging het pad van coaching, massage en energetische behandelingen op. Er ging een wereld voor mij open; ik leerde mezelf beter kennen en meer waarderen, leerde nieuwe vaardigheden die bij me passen, zag het leven terug postief in; kortom ik voelde me weer heropleven.


Waarom dat ik dat vertel? Omdat ik dat nu juist met 'Veer-krachtig' wil bereiken; mensen die nood hebben aan ondersteuning om zich beter te voelen,

die uit evenwicht zijn geraakt,

die niet goed weten hoe ze zich kunnen ontspannen,

hoe ze moeten omgaan met

stress & burn-out, ziekte, migraine, lichamelijke klachten,...

mee op weg nemen naar een 'veer-krachtiger' leven.


Wat betekent "Veer-krachtig"?


"Veer-krachtig" is gegroeid uit een nood die ik zelf voelde om ondersteund te worden naar een leven met meer veerkracht & weerbaarheid, een betere weerstand en een gevoel van welzijn. Door de verschillende opleidingen coaching, massage en energetische behandelingen die ik de voorbije jaren volgde, werd het gevoel om dit te delen steeds sterker.

De naam zegt het al: ik wil bijdragen aan meer "veer-kracht" in lichaam en geest.

Het woord "Veer" roept bij mij 'lichtheid, mildheid, zachtheid' op, wat ik je graag wil laten ervaren, zeker wanneer je spanningen en stress voelt.

Ik ondersteun je graag naar meer "Veer-kracht" om zowel lichamelijk als geestelijk niet met spanningen en stress te blijven rondlopen.

"Veer-krachtig" wil voor mij zeggen dat je, wat de omstandigheden ook zijn, je dicht bij jezelf blijft en het stuur in eigen handen kan houden.


Opleidingen

Stress & Burn-outcoach - Life Coach -  Intuitief Coach - Coach Clinic Ekeren

Zorgmassage - CVO Lokeren

Access Bars & Energetische Facelift - De Levensboom Olen

Voedingspsychologie ACT Academie Ranst

Voetreflexologie, Baby -en Kindermassage CVA

Bijscholingen voetreflexologie Golden Feet Hasselt

Zwangerschapsmassage Syntra

Aura -en Chakrahealing - De Levensboom Olen

Oorkaarsentherapie - Olen

Bio-magnetisme - Stressbeheersing & Bio-relaxatie - Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Deurne

B-One Coaching L1 - Yves Boone Boechout

Onderwijsdiploma & Voortgezette Opleiding buitengewoon basisonderwijs KDG Antwerpen

Waar vind je mij?

Ik kan je ontvangen in de praktijkruimte van

👉UGO Relax Wijnegem 

👉Het Complement Antwerpen

👉Groepspraktijk Vaartland Willebroek

🏡Ik kom ook aan huis.


 Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke producten. Er wordt gebruik gemaakt van een aangenaam zacht deken en zachte handdoeken die worden gewassen met ecologische produkten.